De Corona-crisis en activiteiten en feesten in gebouw Vriendenkring

De Corona-crisis raakt ons allemaal.

Daarom hebben wij ook besloten om conform de RIVM richtlijnen het gebouw Vriendenkring tot nader order te sluiten voor alle activiteiten.

Daar waar wij in Leuth een ontmoetingsplek willen zijn voor jong en oud kan dat nu even niet, dat betreurt ons zeer. Maar veiligheid en gezondheid gaat boven alles.

Wij hopen natuurlijk dat de Corona-maatregelen eindig zijn en dat er snel weer activiteiten kunnen plaatsvinden.

Diegenen die al een activiteit gepland hadden zijn allemaal persoonlijk door Triangel benaderd om de activiteit af te zeggen en eventueel te verplaatsen.

Diegenen die nog een activiteit of feestje willen plannen dit jaar willen wij verzoeken contact met ons op te nemen zodat we samen naar een geschikte datum kunnen zoeken.

Samen houden we vol en komen we deze moeilijke tijd door.

Blijf gezond!

 

Prijsverhoging consumpties gebouw Vriendenkring in 2020

Stichting Triangel wordt in 2020 geconfronteerd met een aantal prijsverhogingen. Zowel de energiekosten als de inkoopprijzen zijn gestegen. Dit betekent dat er extra kosten worden gemaakt door Stichting Triangel. Daarnaast zitten wij met de jaarlijkse inflatie.

Deze prijsverhogingen dwingen ons om dit door te berekenen in de gehanteerde consumptieprijzen. Wij hopen dat u hiervoor begrip kunt opbrengen.

 

Activiteitencommissie Stichting Triangel

Zoals vele verenigingen kent ook stichting Triangel een activiteitencommissie. Wat doet deze commissie nu precies en wat is de doelstelling?

Wij organiseren activiteiten buiten de reguliere club- en verenigingsavonden. Het doel van deze commissie is het versterken van de binding met en tussen de Leuthse bevolking door middel van diverse activiteiten.

Dit kunnen allerlei activiteiten zijn. Bijvoorbeeld:

  • pubquiz-avonden;
  • vinyl-avonden;
  • nieuwjaarsborrel;
  • biljard/dart-toernooien;
  • thema-avonden.

Daarnaast staan wij altijd open voor andere leuke ideeën. Heb je suggesties, op-of aanmerkingen of wil je onze commissie versterken neem dan contact met ons op via acleuth@gmail.com

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming gebruikt de activiteitencommissie van Stichting Triangel uw email-adres alleen om contact met u op te nemen. Wilt u dit niet dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Mogelijkheden binnen gebouw Vriendenkring en voor elk wat wils voor feesten en partijen

Activiteiten Stichting Triangel

In gebouw Vriendenkring vinden allerlei activiteiten plaats en worden activiteiten georganiseerd.

Wilt u meer weten over specifieke activiteiten vanuit Stichting Triangel, of wilt u samen met ons iets nieuws organiseren, neem dan contact met ons op. Ook als u zaalruimte zoekt kunt u bij ons terecht.

Aansluiten bij een vereniging?

Wilt u zich aansluiten bij een vereniging, dan kunt u dat rechtstreeks bij de vereniging doen of wij helpen u aan de juiste informatie.

Tijd voor een feestje?

Kijk naar de verschillende mogelijkheden die wij bieden om een feest, een receptie of een bruiloft te geven in gebouw Vriendenkring. Hiervoor hebben we een 'Menu-kaart' opgesteld, zodat aan al uw eisen en wensen voldaan kan worden.

Tevens is het mogelijk om in de Kakatoe een feest te geven of een evenement te organiseren.

Meer weten? Neem contact op!

Als u meer wilt weten over bovenstaande activiteiten of ons onderstaande 'menu' voor feesten en partijen kunt u via onderstaande berichten box uw vraag stellen of informatie opvragen. Indien mogelijk graag uw telefoonnummer bij de vraag vermelden zodat wij contact met u op kunnen nemen.

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming gebruikt het bestuur van Stichting Triangel uw email-adres en eventuele telefoonnummer alleen om contact met u op te nemen. Wilt u dit niet dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Feesten en partijen tot 40 personen (prijzen zijn indicatief)

Extra opties voor Feesten en partijen

Stichting Triangel en Horeca Vriendenkring B.V. zorgen in onderling overleg met klant voor personele invulling.

Feesten en partijen boven 40 personen (prijzen zijn indicatief)

Extra opties voor Feesten en partijen

Stichting Triangel en Horeca Vriendenkring B.V. zorgen in onderling overleg met klant voor personele invulling.