De Corona-crisis en activiteiten en feesten in gebouw Vriendenkring

De Corona-crisis raakt ons allemaal. Na de tweede lock-down in november 2020 werden er geen activiteiten in de Vriendenkring meer uitgevoerd. Dat heeft geruime tijd geduurd. Sinds het voorjaar van 2021 was er weer meer mogelijk en werden er weer activiteiten in de Vriendenkring gehouden volgens de RIVM richtlijnen en de geldende regels binnen gebouw Vriendenkring. Met als hoogtepunt het vieren van de kermis in oktober 2021. Daarna werden de meeste activiteiten weer stilgelegd. We hopen dat er in 2022 weer steeds meer mogelijk zal zijn. Een van de vervelende gevolgen van de coronacrisis is dat we nog maar weinig vrijwilligers meer hebben die zich in willen zetten bij activiteiten in en rondom het gebouw.

Wij willen met gebouw Vriendenkring een ontmoetingsplek in Leuth zijn voor jong en oud. Wij hopen natuurlijk dat de Corona-maatregelen eindig zijn en dat snel weer alle activiteiten kunnen plaatsvinden.

Diegenen die een activiteit of feestje willen plannen verzoeken wij contact met ons op te nemen zodat we samen naar een geschikte datum en invulling kunnen zoeken.

 

Prijsverhoging consumpties gebouw Vriendenkring in 2022

Stichting Triangel werd in 2020 en 2021 geconfronteerd met een groot aantal afgezegde activiteiten en feesten. De vaste kosten bleven echter normaal doorgaan. Een aantal kosten zijn wederom gestegen. Dit betekent dat er extra kosten worden gemaakt voor gebouw Vriendenkring. Daarnaast zitten wij met de jaarlijkse inflatie.

Deze ontwikkelingen en prijsverhogingen dwingen ons om dit door te berekenen in de gehanteerde consumptieprijzen. Wij hopen dat u hiervoor begrip kunt opbrengen.

 

Activiteitencommissie Stichting Triangel

Zoals vele verenigingen kent ook stichting Triangel een activiteitencommissie. Wat doet deze commissie nu precies en wat is de doelstelling?

Wij organiseren activiteiten buiten de reguliere club- en verenigingsavonden. Het doel van deze commissie is het versterken van de binding met en tussen de Leuthse bevolking door middel van diverse activiteiten.

Dit kunnen allerlei activiteiten zijn. Bijvoorbeeld:

  • pubquiz-avonden;
  • vinyl-avonden;
  • nieuwjaarsborrel;
  • biljard/dart-toernooien;
  • thema-avonden.

Daarnaast staan wij altijd open voor andere leuke ideeën. Heb je suggesties, op-of aanmerkingen of wil je onze commissie versterken neem dan contact met ons op via acleuth@gmail.com

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming gebruikt de activiteitencommissie van Stichting Triangel uw email-adres alleen om contact met u op te nemen. Wilt u dit niet dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Mogelijkheden binnen gebouw Vriendenkring en voor elk wat wils voor feesten en partijen

Activiteiten Stichting Triangel

In gebouw Vriendenkring vinden allerlei activiteiten plaats en worden activiteiten georganiseerd.

Wilt u meer weten over specifieke activiteiten vanuit Stichting Triangel, of wilt u samen met ons iets nieuws organiseren, neem dan contact met ons op. Ook als u zaalruimte zoekt kunt u bij ons terecht.

Aansluiten bij een vereniging?

Wilt u zich aansluiten bij een vereniging, dan kunt u dat rechtstreeks bij de vereniging doen of wij helpen u aan de juiste informatie.

Tijd voor een feestje?

Kijk naar de verschillende mogelijkheden die wij bieden om een feest, een receptie of een bruiloft te geven in gebouw Vriendenkring. Hiervoor hebben we een 'Menu-kaart' opgesteld, zodat aan al uw eisen en wensen voldaan kan worden.

Tevens is het mogelijk om in de Kakatoe een feest te geven of een evenement te organiseren.

Meer weten? Neem contact op!

Als u meer wilt weten over bovenstaande activiteiten of ons onderstaande 'menu' voor feesten en partijen kunt u via onderstaande berichten box uw vraag stellen of informatie opvragen. Indien mogelijk graag uw telefoonnummer bij de vraag vermelden zodat wij contact met u op kunnen nemen.

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming gebruikt het bestuur van Stichting Triangel uw email-adres en eventuele telefoonnummer alleen om contact met u op te nemen. Wilt u dit niet dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Feesten en partijen tot 40 personen (prijzen februari 2022; wijzigingen voorbehouden)

Extra opties voor Feesten en partijen

Stichting Triangel en Horeca Vriendenkring B.V. zorgen in onderling overleg met klant voor personele invulling.

Feesten en partijen boven 40 personen (prijzen februari 2022; wijzigingen voorbehouden)

Extra opties voor Feesten en partijen

Stichting Triangel en Horeca Vriendenkring B.V. zorgen in onderling overleg met klant voor personele invulling.