Prijsverhoging consumpties gebouw Vriendenkring in 2019

Stichting Triangel wordt in 2019 geconfronteerd met een aantal prijsverhogingen. Zoals wellicht bekend is in 2019 het laag-BTW tarief verhoogd van 6% naar 9%. Dit betekent dat er extra kosten worden gemaakt bij het inkopen van producten door Stichting Triangel. Daarnaast zijn de inkoopprijzen gestegen, waardoor eveneens extra kosten gemaakt worden door Stichting Triangel. Tenslotte zitten wij met de jaarlijkse inflatie in 2019.

Deze prijsverhogingen dwingen ons om dit door te berekenen in de gehanteerde consumptieprijzen. Het bestuur van Stichting Triangel heeft daarom besloten om alle consumpties per 1-1-2019 met € 0,10 te verhogen. Wij hopen dat u hiervoor begrip kunt opbrengen.

 

Activiteitencommissie Stichting Triangel

Zoals vele verenigingen kent ook stichting Triangel een activiteitencommissie. Wat doet deze commissie nu precies en wat is de doelstelling?

Wij organiseren activiteiten buiten de reguliere club- en verenigingsavonden. Het doel van deze commissie is het versterken van de binding met en tussen de Leuthse bevolking door middel van diverse activiteiten.

Dit kunnen allerlei activiteiten zijn. Bijvoorbeeld:

  • pubquiz-avonden;
  • vinyl-avonden;
  • nieuwjaarsborrel;
  • biljard/dart-toernooien;
  • thema-avonden.

Daarnaast staan wij altijd open voor andere leuke ideeën. Heb je suggesties, op-of aanmerkingen of wil je onze commissie versterken neem dan contact met ons op via acleuth@gmail.com

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming gebruikt de activiteitencommissie van Stichting Triangel uw email-adres alleen om contact met u op te nemen. Wilt u dit niet dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Mogelijkheden binnen gebouw Vriendenkring en voor elk wat wils voor feesten en partijen

Activiteiten Stichting Triangel

In gebouw Vriendenkring vinden allerlei activiteiten plaats en worden activiteiten georganiseerd.

Wilt u meer weten over specifieke activiteiten vanuit Stichting Triangel, of wilt u samen met ons iets nieuws organiseren, neem dan contact met ons op. Ook als u zaalruimte zoekt kunt u bij ons terecht.

Aansluiten bij een vereniging?

Wilt u zich aansluiten bij een vereniging, dan kunt u dat rechtstreeks bij de vereniging doen of wij helpen u aan de juiste informatie.

Tijd voor een feestje?

Kijk naar de verschillende mogelijkheden die wij bieden om een feest, een receptie of een bruiloft te geven in gebouw Vriendenkring. Hiervoor hebben we een 'Menu-kaart' opgesteld, zodat aan al uw eisen en wensen voldaan kan worden. 

Tevens is het mogelijk om in de Kakatoe een feest te geven of een evenement te organiseren.

Meer weten? Neem contact op!

Als u meer wilt weten over bovenstaande activiteiten of ons onderstaande 'menu' voor feesten en partijen kunt u via onderstaande berichten box uw vraag stellen of informatie opvragen.

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming gebruikt het bestuur van Stichting Triangel uw email-adres alleen om contact met u op te nemen. Wilt u dit niet dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Feesten en partijen tot 40 personen

 

 

Extra opties voor Feesten en partijen

Stichting Triangel en Horeca Vriendenkring B.V. zorgen in onderling overleg met klant voor personele invulling.

Feesten en partijen boven 40 personen