Verenigingen

15 maart 2018; Vrijwilligersbijeenkomst eeuwfeest Schutterij Vriendenkring

Beste schuttersvrienden en dorpsgenoten,

Volgend jaar mag Schutterij Vriendenkring haar eeuwfeest vieren. Dit lijkt nog ver weg; maar al een jaar geleden is er een jubileumcommissie samengesteld die de organisatie heeft opgepakt. Dit heeft al geleid tot een succesvolle vlaggenactie en het jubileumprogramma staat inmiddels in de steigers. Belangrijk voor ons is dat het eeuwfeest een feest is “voor Leuth en door Leuth”.  Jullie hebben er met elkaar tenslotte voor gezorgd dat onze vereniging deze mijlpaal mag bereiken.

Het zwaartepunt van de activiteiten zal liggen in juni 2019. Het pinksterweekend van 8 tot en met 10 juni als jubileumweekend en de week later op 16 juni organiseren we de kringdag.
In het verleden hebben wij altijd laten zien dat wij als klein dorp groot kunnen zijn in de organisatie van dit soort evenementen waarbij de inzet van jullie onmisbaar was/is. Een eeuwfeest vraagt in die zin nog meer!

Op donderdagavond 15 maart om 20.00 uur nodigen wij een ieder die geïnteresseerd is in de plannen en een bijdrage wil leveren als vrijwilliger van harte uit voor een kopje koffie in gebouw de Vriendenkring. Je kunt dan ook aangeven waar jij als vrijwilliger je bijdrage zou willen leveren. Ben je niet in de gelegenheid maar wil je je wel aanmelden als vrijwilliger? Mail dan naar e.terwindt@me.com

Samen maken we er een geweldig feest van. Tot de 15e maart.

Jack Hermsen, Voorzitter Schutterij Vriendenkring & Leo Verriet, Voorzitter Jubileumcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *